Binnenkort in verkoop: Havensuites, Alphen aan den Rijn

24 februari 2021

Gelegen aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn, met uitzicht op het water en de boten, horeca en winkels, komt het nieuwbouwproject Havensuites. In dit 10 verdiepingen tellende gebouw komen 43 luxe en royale appartementen en penthouses. De verkoop start binnenkort.

Enkele jaren geleden was er op deze locatie nog veel bedrijvigheid. Het gebied Baronie Haven wordt nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven. Op deze unieke plek worden 3 nieuwbouwprojecten ontwikkeld (waaronder de Havensuites), allen met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk voor de deur en de mogelijkheid van een ligplaats in de haven, woon je hier op dé ideale thuiskomhaven. Bij mooi weer vaar je met vrienden op en neer naar het Braassemermeer en de Kagerplassen. Ga op vakantie met de boot vanuit je appartement. Of stap ’s winters voor de deur op het ijs. Dat is toch echt genieten!

In de luxe appartementen en penthouses geniet je van een zee van ruimte. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 100 tot 170 m². Ze beschikken allemaal over een fijne buitenruimte met een ideale zonligging. De appartementen zijn comfortabel en duurzaam. Zo zijn ze volledig voorzien van vloerverwarming, isolatie op een hoog niveau én nu er zonder gas gebouwd wordt, krijgen ze ook een warmte-koude installatie. Dit is prettig voor in de zomer, want zo kun je jouw appartement een paar graden koelen. Ook prettig is dat als je thuiskomt met de auto, je parkeert in de afgesloten garage en vanuit de garage met de lift naar jouw appartement gaat.

Interesse?
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de verkoop van de Havensuites. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Meer weten? Neem alvast een kijkje op de projectpagina.

Bekijk ook het project Havensuites

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havensuites

Alphen aan den Rijn

5 woningen beschikbaar
78m - 183m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 950.000