Binnenkort in verkoop: Buitenplaats Rhijnstaete, Leiderdorp

26 augustus 2022

Op een prachtige plek aan de Oude Rijn, op de grens van Leiden en Leiderdorp, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa en een Koetshuis met daarin 6 unieke appartementen. De verkoop gaat binnenkort van start.

Dit nieuwbouwproject is zo uniek! Zowel de monumentale vrijstaande villa als het Koetshuis liggen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m² voorzien van onder andere een jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken! Kortom, een fijne plek waar je met elkaar geniet van het goede leven, met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar wel met het comfort en gemak van gelijkvloers wonen. De woningen worden energiezuinig en toekomstbestendig gebouwd. En ook parkeren is op Rhijnstaete geen probleem; zowel de villa als de appartementen beschikken over 2 privéparkeerplaatsen aan de stijlvolle oprijlaan.

Exclusief woningaanbod met uniek grote buitenruimtes!
Achter de charmante gevels van het Koetshuis komen 6 ruime appartementen van circa 82 tot 101 m², verdeeld over twee woonlagen. De appartementen met extra hoog plafond zijn van alle gemakken voorzien en hebben een fraaie woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. De appartementen op de begane grond beschikken over een unieke eigen riante privétuin tussen de 50 en 80 m² (!) met veranda en meerdere aangelegde terrassen. De appartementen op de verdieping hebben een heerlijk groot balkon. Dankzij de grote hoeveelheid openslaande deuren (met Frans balkon) geniet je ook binnen volop van deze mooie plek.

De fraaie monumentale villa uit 1880, met een woonoppervlak van maar liefst circa 210 m², siert de entree van Buitenplaats Rhijnstaete en beschikt over een voortuin en riant terras. De villa wordt aan de buitenzijde volledig gerestaureerd en kan aan de binnenkant door de toekomstig bewoner helemaal naar wens worden ingedeeld. Dit gemeentelijk monument heeft een karakteristieke uitstraling en is rijk aan originele details.

Planning
De verkoop van de appartementen in Rhijnstaete start naar verwachting dit najaar en de bouw van het Koetshuis begin volgend jaar. De bouw van de appartementen zal ongeveer een jaar in beslag nemen.

Blijf op de hoogte!
Spreekt wonen op Buitenplaats Rhijnstaete jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is over bijvoorbeeld prijzen en de start verkoop, dan word je hiervan automatisch op de hoogte gebracht. Meer weten? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Buitenplaats Rhijnstaete

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Buitenplaats Rhijnstaete

Leiderdorp

82m - 101m woonoppervlakte
€ 520.000 tot € 675.000