Beschikbare woningen aan het water | Westend fase 2, Roelofarendsveen

31 januari 2020

Het Westereiland is onderdeel van nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen. Je woont hier centraal in Nederland in een rustige en waterrijke omgeving. Spreekt dit jou aan? Grijp dan je kans! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Roelofarendsveen heeft een gezellig centrum met leuke horeca, een mooi cultureel aanbod en diverse scholen en sportverenigingen. Wil je eropuit? Het Braassemermeer is vlakbij. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen en natuurlijk varen.

In totaal zullen op Westend - verspreid over 3 eilanden - circa 236 woningen worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. Fase 2 wordt gerealiseerd op het Westereiland. Dit eiland krijgt straks 4 verschillende typen woningen (Smaragd, Saffier, Robijn en Opaal). Alle woningen hebben een royaal woonoppervlak en zijn prachtig gelegen aan het water. Hierbij heb je de mogelijkheid om met een eigen boot aan te leggen in de achtertuin.

Wil jij de trotse eigenaar worden van een woning op het Westereiland? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar. De bouw start eind maart 2020.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westend - Westereiland - Roelofarendsveen?

Bekijk ook het project Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

In verkoop
Meer informatie

Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

Roelofarendsveen


€ 420.000 tot € 655.000
139 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar