Beschikbaar woningaanbod in Westvaartpark fase 2A

11 augustus 2022

De verkoop van Westvaartpark fase 2A in Hazerswoude-Rijndijk loopt voorspoedig. Inmiddels zijn de eerste woningen verkocht. Daarnaast zijn er ook nog een aantal woningen te koop. Meld je aan als belangstellende om kans te maken op één van deze woningen.

Westvaartpark komt aan de westzijde van de Gemeneweg in Hazerswoude-Rijndijk. Het wordt een nieuwe woonwijk, gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. In de wijk keren elementen terug uit de Rijndijk bebouwing, maar ook nieuwe elementen die typerend en daarmee uniek zijn voor Westvaartpark. Op deze manier ontstaat een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter. Fase 2A van Westvaartpark biedt ruimte aan in totaal 42 nieuwbouwwoningen in diverse varianten: van ruime rij- en verandawoningen tot royale herenhuizen, tweekappers en geschakelde villa’s. Zo is er in dit project voor ieder wat wils!

Maak je interesse kenbaar
Wil je ook kans maken op een woning in Westvaartpark fase 2A. Schrijf je dan via ‘mijn omgeving’ op de projectwebsite in als belangstellende. Heb je nog vragen over dit project en/of de nog beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2a?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2a

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2a

Hazerswoude-Rijndijk

6 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend