Aanmelden als belangstellende voor Westvaartpark nog mogelijk

29 juli 2021

De inschrijving voor het nieuwbouwproject Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk is inmiddels gesloten. Toch kun je nog kans maken op een woning in dit project! Meld je daarvoor aan als belangstellende bij de makelaar.

In het nieuw te ontwikkelen Westvaartpark geniet je straks van twee werelden, doordat hartverwarmende nostalgie en ultieme duurzaamheid met elkaar worden gecombineerd. Het voelt echt als thuiskomen in de groenrijke omgeving met herkenbare architectuur en een ruime variatie aan woningen. Op dit moment lopen de verkoopgesprekken met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen. Heb jij de inschrijving gemist maar ben je ook geïnteresseerd? Meld je dan alsnog aan. Wanneer kandidaten toch afzien van een woning worden er nieuwe belangstellenden geselecteerd en uitgenodigd voor een gesprek.

Nieuwe fase van Westvaartpark
Eind 2021 komt een nieuwe fase van Westvaartpark in verkoop. De precieze datum hiervoor is nog niet bekend. Schrijf je dus vooral via de homepage van NieuwWonen Leiden in voor onze nieuwsbrief om goed op de hoogte te blijven! Voor vragen over dit project kun je terecht bij de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 1?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 1

Hazerswoude-Rijndijk

2 woningen beschikbaar
118m - 172m woonoppervlakte
Prijsindicatie vanaf € 650.000 tot € 685.000