Westvaartpark: Inschrijven als reserve kandidaat nog mogelijk

11 juni 2021

De inschrijving voor het nieuwbouwproject Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk is gesloten. Wil je toch nog kans maken op een woning in dit project? Schrijf je dan in als reserve kandidaat voor jouw favoriete woning.

In het pittoreske Hazerswoude-Rijndijk smelten straks twee werelden perfect samen. In het nieuw te ontwikkelen Westvaartpark worden hartverwarmende nostalgie en ultieme duurzaamheid namelijk met elkaar gecombineerd. Het wordt een plek waar natuur en woningbouw elkaar ontmoeten en versterken. De groenrijke omgeving samen met zijn herkenbare architectuur vormen de basis voor het karakter van een nieuwe, hechte woonwijk met een ruime variatie aan woningen. Dit maakt Westvaartpark tot een unieke plek waar het heerlijk thuiskomen is.

Interesse?
Spreekt wonen in Westvaartpark jou aan en wil jij ook nog kans maken op een woning in dit project? Schrijf je dan via de projectwebsite van Westvaartpark in als reserve kandidaat voor jouw favoriete woning. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 1?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 1

Hazerswoude-Rijndijk

2 woningen beschikbaar
118m - 172m woonoppervlakte
Prijsindicatie vanaf € 650.000 tot € 685.000