Royaal wonen in de Westtoren van Octagon

30 april 2021

Ben jij op zoek naar een ruim appartement dicht bij het station én de gezellige binnenstad van Leiden? Dan is het nieuwbouwproject Octagon wat voor jou! In de Westtoren van dit project zijn nog 3 royale appartementen beschikbaar.

De nog beschikbare appartementen zijn de bouwnummers 1406, 1510 en 1613. Deze comfortabele 3-kamerappartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 105 tot 108 m² en bieden je alle ruimte om jouw woonwensen waar te maken. Ze hebben een royale woonkamer met open keuken, 2 grote slaapkamers, een luxe badkamer en een heerlijke buitenruimte. Ook fijn: in de onderbouw van Octagon beschik je ook nog over een eigen berging én parkeerplaats. Zo hoef je hier dus nooit te zoeken naar een plek om jouw auto te parkeren. De appartementen in de Westtoren van Octagon zijn beschikbaar vanaf € 569.000,- v.o.n.     
 
Interesse?
Heb jij interesse in één van de nog beschikbare appartementen in de Westtoren van Octagon of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.