Nog enkele dagen om je in te schrijven voor Havensuites en Havenkwartier

02 juli 2021

Heb jij je al ingeschreven voor één van de appartementen en penthouses of atelierwoningen van de Havensuites en het Havenkwartier in Alphen aan den Rijn? Je hebt nog enkele dagen de tijd. Inschrijven kan tot maandag 5 juli a.s. 12.00 uur.

Havensuites
De 43 appartementen en penthouses in de Havensuites zijn met woonoppervlaktes van 78 tot 141 m² heerlijk ruim! De 2 penthouses op de bovenste woonlaag van de Havensuites zijn nog groter en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 180 m². Alle appartementen en penthouses zijn voorzien van een fijne buitenruimte met een ideale zonligging en uitzicht op de Rijnhaven. Hier is voor jouw sloep alvast een ligplaats gereserveerd. De prijzen van de appartementen variëren van € 362.500,- tot € 660.000,- v.o.n. De penthouses zijn beschikbaar vanaf € 925.000,- v.o.n.

Havenkwartier
De 12 atelierwoningen van het Havenkwartier zijn de perfecte plek om te wonen en werken. Op de begane grond vind je namelijk een mooie werkruimte. De altelierwoningen zijn er 2 types. Type Commandeur in de corridor naar de Rijnhaven heeft één woonverdieping, type Luitenant-Admiraal aan de Prinses Margrietlaan heeft 2 woonverdiepingen. Beide typen beschikken over een heerlijk terras aan de fraaie binnentuin. De prijzen van de atelierwoningen variëren van € 325.000,- tot € 425.000,- v.o.n.

Interesse?
Spreekt wonen in de Havensuites of het Havenkwartier jou aan? Schrijf je dan voor maandag 5 juli a.s. 12.00 uur in via de projectwebsite voor de woning van jouw voorkeur. Hier vind je tevens meer informatie over de woningen, de prijslijst en de diverse verkoopdocumenten. Inschrijven kan direct online of door het losse inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar de makelaar.