Eerste woningen Het Havenhuys opgeleverd in Baronie Haven

07 mei 2021

Eind april werden de eerste woningen van Baronie Haven in Alphen aan den Rijn opgeleverd aan hun nieuwe eigenaren. Een mooie mijlpaal!

Het Havenhuys, bestaande uit 34 woningen, is het eerste project dat is afgerond. Op deze plek, die tot enkele jaren geleden voornamelijk als bedrijven- en industrieterrein diende, wordt een woon-, werk- en winkelgebied tot leven gebracht. Het volgende gebouw van Baronie Haven, de Havensuites, wordt naar verwachting in 2023 opgeleverd.

Locatie
Baronie Haven ligt direct achter het winkelcentrum en aan de Rijnhavenkade en kenmerkt zich door de halfronde dakconstructie. Hierdoor hebben de bewoners een wijds uitzicht over de Rijnhaven en omgeving. De woningen hebben een luxe stijl en worden allemaal gasloos en energiezuinig opgeleverd, onder andere door het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen.

Op de hoogte blijven
Wil je op de hoogte blijven van Baronie Haven en andere nieuwbouwprojecten in de omgeving Groene Hart? Schrijf je dan via de homepage van NieuwWonenLeiden in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook het project Havensuites

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havensuites

Alphen aan den Rijn

3 woningen beschikbaar
78m - 183m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 950.000