Binnenkort in verkoop: Westvaartpark, Hazerswoude-Rijndijk

21 mei 2021

Aan de westzijde van Hazerswoude-Rijndijk komt de splinternieuwe woonwijk Westvaartpark. Er komen rijtjes- en verandawoningen, tweekappers en 1 vrijstaande woning, met een typische oud-Hollandse bouwstijl en in een groene, waterrijke omgeving.

Door het gevarieerde woningaanbod is er in Westvaartpark altijd wel een droomwoning voor jou bij! De woningen krijgen verschillende stijlelementen uit de oud-Hollandse stijl, zoals roedeverdeling in de ramen, overstekken en luifels. De typische lange sloten uit het oud-Hollandse polderlandschap keren in overvloed terug binnen de wijk. Eromheen wordt plaats behouden voor het reeds aanwezige natuurgebied, waardoor er hier voor jou, tijdens iedere wandeling, rust en ruimte zal zijn.

Hazerswoude-Rijndijk
Het dorp Hazerswoude-Rijndijk ligt midden in het Groene Hart en behoort tot de gemeente Alphen aan den Rijn. In het dorp en de directe omgeving vind je diverse voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, basisscholen en een sportschool. Met zijn huidige inwonertal van 5.500 vormt Hazerswoude-Rijndijk een sereen en gemoedelijk dorp tussen de drukte van de grote steden Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn in.

Op de hoogte blijven?
Spreekt wonen in Westvaartpark jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop datum? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 1?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 1

Hazerswoude-Rijndijk

9 woningen beschikbaar
118m - 172m woonoppervlakte
Prijsindicatie vanaf € 650.000 tot € 685.000