1 april a.s. open dag Robijnhof in Leiden

09 maart 2023

In nieuwbouwproject Robijnhof in Leiden zijn nog twee royale woningen te koop, die naar verwachting al eind dit jaar worden opgeleverd. Benieuwd naar deze woningen? Kom op 1 april a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur naar de open dag op de bouwplaats.

In Robijnhof komen twaalf twee-onder-één-kapwoningen en drie woningen onder één dak (driekapper). Het nieuwbouwproject komt in de woonwijk Hoge Mors, vlak bij het centrum van Leiden. Robijnhof is de perfecte plek voor mensen die willen genieten van stadse voorzieningen, maar die het ook fijn vinden om in de luwte van de binnenstad te wonen. De wijk is heerlijk groen en ruim van opzet, waardoor je hier heel aangenaam kunt wonen.

Nog twee woningen te koop
In Robijnhof zijn momenteel nog twee woningen beschikbaar: bouwnummer 9 en 11. Met een woonoppervlakte van 156 m² zijn deze woningen heerlijk ruim. Ze beschikken standaard over vier slaapkamers, een luxe badkamer en toilet en comfortabele vloerverwarming. In de zonnige achtertuin op het zuidoosten is het volop genieten, evenals op het dakterras op het noordwesten. Parkeren kun je bij deze woningen op de oprit op eigen terrein én in de garage.

Interesse?
Heb jij interesse in wonen in Robijnhof en ben je benieuwd naar deze nog beschikbare woningen? Kom op 1 april naar de bouwplaats en ervaar de sfeer op de locatie. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met de makelaar. Deze vertelt je graag meer over deze fraaie woningen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Robijnhof?

Bekijk ook het project Robijnhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Robijnhof

Leiden

1 woning beschikbaar
156m - 172m woonoppervlakte
€ 839.845 tot € 859.845