Welkom in Urban Village Vanaf najaar 2023

Vanaf het vierde kwartaal 2023 ben jij welkom in Urban Village. In de torens en het naastgelegen gebouw van Three Towers zijn 45 studio’s en 2-kamerappartementen opgenomen met een huur van € 808,06. Urban Village bied jou naast heel veel woonplezier een eigen supermarkt én een privé binnentuin. De verhuur is gestart. Schrijf je nu in voor een van de studio's of 2-kamerappartementen!

Inschrijven
01
PLANNING

Oplevering: per direct
Naar de planning
02
Ontvang de nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Urban Village en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Abonneren
WONEN IN

URBAN VILLAGE

In de hippe wijk Meerburg komt een eigentijdse community tot leven rondom het gezellige groene plein voor de prachtige appartementsgebouwen van Three Towers. Zowel in de torens als in het carré-vormige gebouw vind je de studio’s en 2-kamerappartementen van Urban Village. Hier start straks jouw woonavontuur!

WELKOM IN ZOETERWOUDE

De nieuwe wijk Meerburg is gelegen aan de A4, op de grens van Zoeterwoude en Leiden. Die ideale ligging verklaart meteen de grote aantrekkingskracht van dit fijne woongebied. Met de fiets sta je zo in het historische hart van universiteitsstad Leiden, wandelend loop je vrij de polder in, en met de auto zijn alle grote steden binnen handbereik.

Three Towers is een fantastische uitvalsbasis om deze veelzijdige omgeving te verkennen. Want waarom zou je kiezen, als je ook alles kunt hebben?

Beleef zoeterwoude & leiden

Het leven in Leiden

In de gezellige universiteitsstad Leiden is altijd iets te beleven. Strijk neer op een van de vele gezellige terrassen met je vrienden, ontdek de vele leuke winkeltjes of ga er ’s avonds op uit. Leiden biedt alles om heerlijk te ontspannen!

WONEN IN Urban Village

Wil jij wonen In de hippe wijk Meerburg in een duurzaam en betaalbaar appartement? In Urban Village komt een eigentijdse community tot leven rondom een gezellig groen plein voor de prachtige appartementsgebouwen met eigen binnentuin. Urban Village biedt jou 45 buitenkansen op een fijne studio of 2-kamerappartement aan de rand van het gezellige Leiden! Deze appartementen zijn op verschillende plaatsen in het gebouw gesitueerd, waarbij enkele op bijzondere plekjes met een mooi uitzicht!

Even boodschappen doen

De Jumbo supermarkt, die aan het gezellige plein is gevestigd, is een belangrijke trekker voor de bewoners van Meerburg. Hoe prettig is het ook, dat je op ieder moment van de dag even je boodschappen kunt doen, zonder echt de deur uit te hoeven. De bijbehorende parkeergarage met 152 plaatsen is deels voor bewoners van de grotere appartementen in Three Towers, deels voor bezoekers van de supermarkt. Jouw fiets stal je dichtbij en gemakkelijk in de dubbellaagse fietsparkeerplaats. Twee privé parkeerplaatsen zijn voor jou gereserveerd! 

Elkaar ontmoeten

Met Urban Village en Three Towers als spectaculair sluitstuk na het eerder opgeleverde woongebouw The Hill komt het centrumplan Verde Vista in Zoeterwoude tot voltooiing. De groene, gedeelde buitenruimte is bepalend voor het woongenot in dit gebied. Drink gezellig een koffie in fijne binnentuin. Blijf nog even napraten op het groene plein voor de supermarkt. Met zo’n levendige sfeer groeien buren uit tot vrienden, gewoon omdat je al thuiskomt voordat je naar binnen gaat.

MARKANT EN DUURZAAM

Dat je Three Towers al van verre kunt zien, voelt als een warm welkom. Als drie markante herkenningspunten wijzen ze je de weg naar huis, waar je zowel dicht bij de rust als de reuring bent. In jouw appartement ervaar je een gevoel van vrijheid, omdat het comfortabel, stijlvol en duurzaam is. De gebouwen zijn gasloos en voldoen aan alle eisen van deze tijd met zonnepanelen, een warmtepomp en heel veel groen.

FACILITEITEN IN EN OM URBAN VILLAGE

Voor ongekend shopplezier en culturele uitstapjes ben jij op de fiets in een klein kwartiertje in de gezellige binnenstad van Leiden. Er zijn heel veel leuke restaurants, cafétjes, gezellige terrasjes en zelfs een terrasboot waar je heerlijk in het zonnetje zit. Leiden telt 2800 monumenten en is goed beschouwd eigenlijk gewoon een openluchtmuseum, met pittoreske hofjes, molens, steegjes en musea die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. 

Bezoek de theaters, clubs en de vele jazz-, pop-, en cabaretfestivals. Of ga dansen bij NEXT, de discotheek waar Armin van Buuren leerde draaien. Verken de geboorteplaats van Rembrandt eens met een huursloepje en vaar daarna door naar de Kagerplassen. 

Een ding is zeker: in Leiden verveel je je nooit, de stad bruist! En jij kan er zo op de fiets naartoe!



DE APPARTEMENTEN

Jouw droomappartement in Urban Village is al bedacht. Algemene deler is dat de appartementen voorzien zijn van prachtige raampartijen die sfeer creëren. Er zijn diverse 2-kamerappartementen met een woonoppervlakte van 53 tot 62 m2, waarbij een aantal met een ligging aan de binnentuin. 

Woon je graag compact? Dan is wellicht de studio van 49 m2 een goede optie. Daarnaast zijn er unieke 2-kamerappartementen in de torens beschikbaar, waarbij je naast een fantastisch uitzicht een fijne slaapkamer hebt én een leuke loggia. Vrijwel alle appartementen hebben een aangrenzend terras of loggia. De appartementen en studio’s in het carré zijn gesitueerd rondom een sfeervolle binnentuin en de appartementen in de torens bieden een fantastisch uitzicht over de omgeving! Waar wil jij wonen in Urban Village?

naar de woningkiezer

URBAN VILLAGE, HIER WIL JE WONEN!

Elkaar ontmoeten in de binnentuin en op het plein

Centrale ligging nabij de A4 en vlakbij Leiden (10 min. fietsen)

Jumbo supermarkt voor dagelijkse boodschappen

2 plekken voor de fiets in de parkeerkelder

Duurzaam en groen

CENTRAAL GELEGEN EN PRIMA BEREIKBAAR

Meerburg is een nieuwe stijlvolle woonwijk in Zoeterwoude, gelegen aan de A4. Via de snelweg zijn zowel Den Haag als Amsterdam goed bereikbaar, en dat geldt ook voor Schiphol en Rotterdam Airport. Met de fiets sta je in 10 minuten op het station aan de Lammenschansweg of in het centrum van Leiden. Die combinatie van de nabijheid van de stad en het Groene Hart als jouw achtertuin, maakt Three Towers tot een unieke woonplaats.

KEUKEN
EN badkamers

De keuken in je appartement wordt volledig afgewerkt en voorzien van een prachtig composiet werkblad. Het gekozen sanitair van Urban Village heeft een trendy uitstraling en biedt je alle gemakken zoals een wastafelkast, handdoekradiator en douchescherm (douchescherm: waar van toepassing). Door een paar mooie accenten zoals zachte handdoeken en stijlvolle accessoires toe te voegen geef je de ruimte jouw personal touch! Zowel in de badkamer als in de toiletruimte komen er tegels van een royaal formaat - wit op de wanden en antraciet op de vloeren.

planning

Kwartaal 1 – 2022

We zijn gestart

De bouw van Urban Village is gestart en naar verwachting zal de oplevering van de appartementen in het derde kwartaal van 2023 plaatsvinden. 

De verhuur start rond de zomervakantie van 2023. Misschien lijkt dat nu nog ver weg, maar de ervaring leert dat die laatste maanden omvliegen.

Dus ben je geïnteresseerd in deze fraaie appartementen op een eigenzinnige locatie? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen.

KWARTAAL 2 - 2023

De verhuur is gestart

Het is zover, jij kunt je nu inschrijven op een van de appartementen of studio’s in Urban Village!

Kies jouw droomappartement via de woningkiezer en schrijf je vandaag nog in. Let op: alleen volledig aangeleverde inschrijvingen worden behandeld, dus zorg dat je alle gevraagde documenten aanlevert.

De bouw vordert en naar verwachting worden de appartementen al in het najaar van 2023 opgeleverd. Wellicht vier jij straks oud en nieuw in jouw nieuwe appartement in Urban Village!

Inschrijven
Kwartaal 4 - 2023

Oplevering

De oplevering van Urban Village staat gepland voor het najaar van 2023. Tijdens de toewijzing van de appartementen medio juli/augustus 2023 worden alle kandidaten persoonlijk geïnformeerd door de makelaar. In die periode richting de oplevering wordt er ook een kijkdag georganiseerd zodat de huurders vast zaken kunnen inmeten.

Er wordt gestreefd naar een oplevering aan huurders in 1 tot 2 weken, zodat verhuisbewegingen gelijktijdig kunnen worden ingezet. Zo kunnen alle huurders al in het najaar van 2023 genieten in Urban Village!