The Hill Zoeterwoude

Volledig verhuurd

De inschrijving voor dit project is gesloten en alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Je kan je aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite.

The Hill Zoeterwoude

Welkom in The Hill! Een plek voor levensgenieters op een dynamische locatie, aan de rand van een jonge wijk Meerburg in Zoeterwoude. Met de mooie polders vlakbij, uitvalswegen en de gezellige stad Leiden om de hoek woon je hier op een toplocatie!

87 Appartementen met eigen parkeergarage!
De 87 appartementen in diverse typen, bieden voor ieder wat wils. Ze zijn variabel in grootte en huurprijs, zodat starters, alleenstaanden, expats én actieve vijftigplussers er zonder twijfel met heel veel plezier zullen wonen.

De inschrijving voor dit project is gesloten en alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Je kan je aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite. (zie de link naar de projectwebsite onder aan de pagina). Het betreft een nieuwbouwproject, dus bezichtigingen zijn niet mogelijk.

EEN PLEK VOOR LEVENSGENIETERS OP EEN DYNAMISCHE LOCATIE…
Op een gewilde locatie aan de Stadhouderslaan te Zoeterwoude-Rijndijk begrenst appartementengebouw The Hill de dynamische jonge wijk Verde Vista Meerburg.

Met de mooie polders van Zoeterwoude vlakbij, dichtbij Leiden en met uitvalswegen om de hoek. Je bent dus snel op je werk. The Hill heeft een statige uitstraling dankzij het carrévormige karakter van het gebouw en het mooie lijnenspel in de kappen.

Het gebouw staat dan ook als een vesting; hoog gelegen aan de rand van de wijk. De 87 appartementen bieden voor ieder wat wils. Ze zijn variabel in grootte en huurprijs, zodat zowel starters, alleenstaanden, expats en actieve vijftigplussers er zonder twijfel met heel veel plezier zullen wonen. De natuur rondom Zoeterwoude lonkt om er op uit te trekken, de gezelligheid en de dynamiek van Leiden liggen op een steenworp afstand. Een ideale plek om te wonen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
The Hill is een uitstekende locatie voor de forens, want het appartementengebouw ligt direct aan de A4. Geluidsoverlast van de weg ondervind je echt niet, dankzij de uitstekende isolatie van het gebouw.
Wel een hoop gemak, want via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam of Schiphol. Woon-werkverkeer naar Leiden is ook eenvoudig met de fiets of het openbaar vervoer te doen. Daarnaast zijn er goede busverbindingen met Boskoop en Alphen aan den Rijn.

WONEN IN THE HILL
De 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 typen krijgen een riant uitzicht over de nieuwe wijk Meerwijk. De appartementen die aan de binnentuin zijn gesitueerd beschikken (extra) over een afgesloten terras met mooie plantenbakken, zo kun je bij een aantal typen zelfs aan twee zijden buiten zitten, wat een luxe! De andere appartementen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. The Hill krijgt de chique entree die het verdient, met antracietkleurige vloertegels, droogloopmatten in zowel de centrale-, als de nevenentree en projecttapijt op de verdiepingen. Alle wanden worden in wit spuitwerk uitgevoerd en verder krijgt de centrale hal een verlaagd plafond.

BEGANE GROND EN PARKEREN
Bij de secundaire entree van The Hill zijn twee fietsenstallingen die plaats bieden aan 218 fietsen. Bij de hoofdentree van het gebouw is een stalling met opstelplaatsen (incl. voorzieningen) voor 8 scootmobielen. De parkeergarage voorziet in 87 parkeerplaatsen. De garage heeft een automatische roldeur met tag bij de entree, zodat alleen bewoners toegang krijgen. Rondom het gebouw is eveneens voldoende parkeergelegenheid. Met 15 parkeerplaatsen aan de zuidkant van het gebouw en 18 stuks aan de noordkant is er voor je gasten altijd wel een plekje te vinden.

DE BINNENTUIN
In het hart van de eerste verdieping tref je een heerlijke binnentuin met groen en bankjes. Hier kun je de buren ontmoeten of gewoon lekker even genieten van de zon. De appartementen op de eerste verdieping genieten veelal ook van een eigen terras aan de binnentuin.

STANDAARDUITRUSTING VAN DE APPARTEMENTEN
De appartementen worden standaard voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur, een mooi badkamer waarin gekozen is voor sanitair en tegelwerk met een trendy uitstraling met o.a. dubbele wastafelcombinatie met grote spiegel erboven, douche met draingoot en thermostaatkraan en een handdoekradiator.
Verder zijn de appartementen uitgerust met vloerverwarming.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Nieuws over The Hill Zoeterwoude

Laatste 2 appartementen! | The Hill, Zoeterwoude

In nieuwbouwproject The Hill in Zoeterwoude zijn nog 2 ruime hoekappartementen te huur. Wil jij wonen met een weids uitzicht over de nieuwe wijk Meerburg en de polders van Zoeterwoude? Dit is je kans! 

Lees verder

Nog enkele appartementen beschikbaar | The Hill, Zoeterwoude

The Hill (Zoeterwoude): diverse typen huurappartementen vlakbij de groene polders én met Leiden binnen handbereik. Iets voor jou? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Lees verder

Kom op 5 maart naar het kijkmoment! | The Hill, Zoeterwoude

The Hill in Zoeterwoude bestaat uit 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 verschillende typen. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Benieuwd? Kom 5 maart a.s. naar het kijkmoment!

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Annahoeve
315 m
Bushalte Blauwmutsenpad
426 m
Bushalte Productieweg
440 m
Bushalte De Heyderweg
481 m
Bushalte Augustuspad
571 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Openbare Bibliotheek Meerburg
512 m
Basisbende
921 m
katholieke basisschool St. Joseph
929 m
Madelief
1.42 km
Teddy Kids
1.98 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
868 m
Gamma
1.66 km
Dirk van den Broek
1.66 km
Leenbakker
1.74 km
Hoogvliet
1.94 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Roomburgh
845 m
De Tandarts
1.22 km
Zuider apotheek
1.74 km
Tandartsenpraktijk D.E. Verlinden
1.87 km
Rijnland Apotheek
2.24 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

The Hill Zoeterwoude

Is een ontwikkeling van:

De Hoge Dennen