Op de Wijde

  • Woubrugge

Weids wonen middenin de Randstad! In Op de Wijde is ruimte voor 35 woningen. De exacte invulling hiervan moet nog worden bepaald, maar zeker is dat hier straks genoten kan worden van een fraaie woning in een natuurlijke omgeving.

Weids wonen middenin de Randstad! Dat is wonen in Op de Wijde in Woubrugge. Hier is ruimte voor 35 woningen in een natuurrijke omgeving. Kom op woensdag 30 Oktober a.s. tussen 19.30 en 21.30 uur naar de tweede informatieavond. Na de eerste informatieavond komen wij nu met de resultaten van de woonwens enquête en wij gaan u verder meenemen in het plan.


Tijdens de eerste informatieavond heeft u een indruk gekregen van het plan, zoals de locatie en de verkaveling. De woonwens enquête is frequent ingevuld en nu kunnen wij de resultaten met u delen. Inmiddels zijn de plannen verder uitgewerkt en kunnen wij u informeren over de planning wanneer de verkoop start.

De prijsranges zijn nog niet bekend. Wel kunnen wij het uitgewerkte woonprogramma, de eerste gevel schetsen van de architect en de plattegronden van de woningen aan u laten zien.

De informatieavond vindt plaats in Café Die Twee, Bateweg 78 in Woubrugge.

Je bent van harte welkom! Zien wij u 30 oktober?

---------------------------------------------------------------------------------

Op de Wijde ligt in heerlijk in het groen in Woubrugge aan de A. de Graaflaan. De locatie ligt aan de rand van Woubrugge en heeft een perfecte fietsverbinding naar Alphen aan den Rijn! Met de auto ben je zo in Alphen aan den Rijn en Leiden, heerlijk centraal dus. Iets verder weg voor je werk? Geen probleem want Schiphol, Amsterdam en Den Haag zijn binnen het half uur te bereiken.

Woubrugge staat garant voor de gezelligheid van een dorp met alle voorzieningen zoals een klein winkelcentrum, basisschoen en sportvoorzieningen.

Vanuit je woning loop je straks zo de polder in en ook met de fietsroutes word je hier verwend! Uiteraard mogen we de watersporter ook niet vergeten, want op nog geen 500m afstand ligt namelijk de Jachthaven Jacobswoude aan de Woudwetering. Hierdoor komen de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Westereinder- en Kagerplassen echt dichtbij! Het is dan ook niet vreemd dat Woubrugge bekend is bij watersporters vanwege de gunstige ligging.

Zie jij je wonen in Op de Wijde? Vul rechts de 'Blijf op de hoogte" in en wij informeren je wanneer er interessante zaken te melden zijn.
Lees verder...

Nieuws over Op de Wijde

Verwachting start verkoop | Op de Wijde, Woubrugge

Afgelopen tijd zijn er twee geslaagde informatieavonden geweest over het plan aan de A. de Graaflaan in Woubrugge. Hierbij is meer informatie gegeven aan bezoekers en zijn woonwensen opgehaald. De start verkoop is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020.

Lees verder

Informatieavond nieuwbouwplan goed bezocht | Op de Wijde, Woubrugge

De informatieavond van afgelopen woensdag 10 juli trok meer dan 100 bezoekers. Tijdens de avond is de eerste presentatie gegeven over het nieuwbouwplan in Woubrugge.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerkweg
296 m
Bushalte Kruisweg/Brug
377 m
Bushalte Begraafplaats
908 m
Bushalte Poortwachter
1.35 km
Bushalte Zadelmaker
1.54 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Het Spectrum
3.51 km
rkbs Ter Does
3.94 km
Openbare basisschool "De Rijnschans"
4.25 km
Christelijke Basisschool de Rank
4.41 km
Fontein
4.42 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
2.06 km
Rituals
2.1 km
Jumbo
2.16 km
EkoPlaza
2.78 km
Leenbakker
3.16 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Apotheek Woubrugge
438 m
Kring-apotheek Waterryck
4.24 km
Mediq Apotheek
4.88 km
Kring Apotheek Alkemade
4.91 km
Rijnland Ziekenhuis
6.63 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Alphen a/d Rijn