Halfvrijstaande villa's, Bouwnummer 20

Koopprijs

€ 928.000

Woonoppervlakte

150 m2

Omschrijving

Ontdek de tijdloze pracht van de halfvrijstaande villa aan de Burgemeester Staatsenlaan 21 (bouwnummer 20) in Voorschoten, gelegen in de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten. Deze statige woning bevindt zich op een schitterend ruim kavel, met een standaard woonoppervlakte van circa 150 vierkante meter.

De halfvrijstaande villa's in deze fase zijn niet allemaal gelijk, waardoor er keuzemogelijkheden zijn, zoals de entree aan de voorzijde of zijgevel, die de plattegronden subtiel laten variëren. Op de tweede verdieping zijn er ook enkele kenmerkende verschillen, zoals woningen zonder en met een zogenaamde "topgevel." Kortom, hier is er genoeg ruimte voor persoonlijke keuzes!

Betreed de woning en ontdek de harmonieuze indeling. De halfvrijstaande villa beschikt over een prachtige leefkeuken en ruime living op de begane grond. De openslaande deuren verbinden de living direct met de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. De grote hoofdslaapkamer is inclusief ruimte voor een inloopkast! De reeds ingedeelde tweede verdieping biedt een extra (vierde) slaapkamer en een technische ruimte met plaats voor de wasmachine en wasdroger.

De villa beschikt over een eigen garage/berging en de mogelijkheid om twee auto's op eigen terrein te parkeren. Een opmerkelijk detail is dat de woning "gasloos" wordt gebouwd, met een duurzame WKO-installatie en bodemwarmtepomp voor een milieubewuste levensstijl.

Kenmerken van deze exclusieve woning:

- Woonoppervlakte: ca. 150 m2
- Klassieke halfvrijstaande villa
- Drie slaapkamers, luxe badkamer en separaat toilet op 1e verdieping
- Vierde slaapkamer en technische ruimte op 2e verdieping
- Hoogwaardige afwerking
- Standaard vloerverwarming (en koeling) & bodemwarmtepomp
- Oplevering medio 2024

Ervaar de tijdloze elegantie en moderne luxe van deze unieke woning aan de Burgemeester Staatsenlaan 24 in Voorschoten, waar jouw woondromen werkelijkheid worden!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 928.000
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
150 m2
Inhoud
595 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Fides Nieuwbouw makelaars

Leiden

Emiel

De Koning makelaars

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Is een ontwikkeling van:

Synchroon

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Halfvrijstaande villa's in het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.