Hooghkamer Singels 5 Voorhout

In verkoop

Riante woning met mogelijkheid voor 6 slaapkamers

Hooghkamer Singels 5 Voorhout

Duurzaam en waterrijk wonen

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is.

Type Dahlia

Langs de entree van de Singels komt dit prachtige rijtje met 8 zeer riante eengezinswoningen type Dahlia. De woningen zijn extra breed, waardoor de woonoppervlakte minimaal 163 m² groot is. De charmante roedes in de ramen, wisselende kapvormen en speelse dakkapellen geven het rijtje een heel romantische uitstraling. Door de grootte van de ramen is het overal in huis heerlijk licht.

6 slaapkamers mogelijk
Een aantal woningen heeft in de keuken openslaande deuren naar de voortuin. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk hier de ochtendzon naar binnen schijnt terwijl u de eerste kop koffie maakt. Er zijn ook woningen met een extra grote zolder door de dwarskap of een dakkapel. Altijd geniet u van 4 slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer en een separate toiletruimte en een vrij indeelbare zolderverdieping met berging voor de wasmachine en droger. Op de zolder is ruimte genoeg om nog 1 of 2 kamers te maken.

Uitzicht en een zonnige tuin
Wie hier straks woont, parkeert zijn of haar auto gemakkelijk voor de deur en heeft blijvend een vrij uitzicht op het water voor de deur. De tuinen liggen erg gunstig op het zuidwesten en zijn voorzien van een berging. Aan het einde van de tuin - bij de houten berging - plaatsen we een hekwerk en een poortdeur. Een stukje uniformiteit die de kwalitatief hoogwaardige uitstraling ook over een aantal jaren garandeert. Bouwnummer 204 krijgt een haag langs het openbaar gebied. Deze is achter hoog en bij de voortuin laag.

Dahlia bouwnummer 204 t/m 211

- extra brede eengezinswoning vanaf maar liefst 163 - 168 m² vloeroppervlakte
- zonnige achtertuin op het zuidwesten
- straatgerichte keuken met uitzicht op de Singel
- tuingerichte woonkamer
- 4 slaapkamers op de eerste verdieping
- badkamer met douche en wastafel, ruimte voor een bad; apart 2e toilet
- vrij indeelbare zolderverdieping (2 extra kamers mogelijk)
- compleet met duurzame warmtepomp en vloerverwarming
- gasloze woning, klaar voor de toekomst
- tuin aan de achterzijde hekwerk en een poortdeur
- diverse opties mogelijk, zoals een uitbouw aan de achterzijde, openslaande deuren of een schuifpui
Lees verder...