Koopprijs

Van € 852.500 - € 872.500

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

185 m2
Inhoud
813 m3

Omschrijving

Type Aster, Anemoon en Pioenroos

De vrijstaande woning en de zes twee-onder-een-kapwoningen bevinden zich op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan de Molentocht staat elke woning garant voor ultiem buitengenot en schitterende vergezichten.

Unieke uitstraling
Riant, robuust en chic. Zo laten de woningen zich het beste omschrijven. Met hun duurzame materialen en rijke detailleringen doen zij denken aan de traditionele huizen van de lokale bollenkwekers. De ruime woningen bestaan hoofdzakelijk uit metselwerk in warme tinten, met grote raampartijen en houten geveldelen in lichte kleuren. Gevarieerde kapvormen en houten accenten geven elke woning een unieke uitstraling. Opties als uitbouwen, dakramen en dakkapellen versterken die eigenheid nog eens.

Ruim en Slim Wonen
In deze vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen heeft u ruimte voor het hele gezin. De woonkamer op de begane grond is ruim opgezet en, dankzij de vele raampartijen, zeer licht. De luxe, open keuken heeft een modern design en is standaard uitgevoerd met energiezuinige apparatuur. Alle woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Bovendien worden de woningen uitgevoerd het Heijmans SlimWonen pakket voor automatische aansturing van elektra, verwarming en verlichting.

Vele indelingsmogelijkheden
Op de eerste verdieping beschikt u over drie grote slaapkamers en een riante badkamer met hoogwaardig sanitair. De tweede verdieping is dankzij de hoge kap zeer ruim en naar eigen wens in te delen. Zo is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een grote studieruimte. Heeft u een groot gezin? Dan is deze zolderruimte de plek bij uitstek voor het realiseren van extra kamers en een tweede badkamer. Ook buiten de woning heeft u alle ruimte. Uw auto's parkeert u dan ook met gemak op eigen terrein.

Statige twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon.

Wonen zoals u dat wilt
Beide woningtypen beschikken over een moderne designkeuken met luxe afwerkingsniveau, vanwaar u fraai uitkijkt op het uw royale tuin en het water. De royale woonkamer, al dan niet voorzien van een erker, is aan de laanzijde gesitueerd. Heeft u de keuken liever aan de voorzijde, waardoor u vanuit de woonkamer van het fraaie uitzicht geniet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Drie tot vijf slaapkamers
De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn ruim opgezet. De luxe badkamer biedt ruimte voor een bad, douche en dubbele wastafel. Er is een separate toiletruimte. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld twee extra slaapkamers en een extra douche. Desgewenst kunt u de tweede verdieping voorzien van een vliering. Verder heeft elke woning een eigen, in hout uitgevoerde garage of berging en twee privé parkeerplaatsen op eigen erf.

Aster bouwnummers 75, 78 en 79
Anemoon bouwnummers 76, 77 en 80

- Woonoppervlakte type Anemoon vanaf circa 164 m² GBO
- Woonoppervlakte type Aster vanaf circa 169m² GBO
- Kaveloppervlakte van circa 244 tot 291 m²
- Lichte, ruime woonkamer
- Luxe keuken met Siemens-apparatuur
- Drie slaapkamers op eerste verdieping
- Luxe badkamer met ruimte voor bad, douche en dubbele wastafel
- Separaat tweede toilet op de eerste verdieping
- Vrij indeelbare, hoge tweede verdieping met ruimte voor twee (slaap-)kamers en een doucheruimte
- Hoog afwerkingsniveau
- Standaard vloerverwarming in de gehele woning, wamtepomp en zonnepanelen op het dak
- Houten garage
- Parkeren op eigen terrein
- Woningtype Anemoon heeft aan de voorzijde een dakkapel en een erker, type Aster een puntgevel
- Extra optiemogelijkheden, waaronder een uitbouw en een kelder

Markante vrijstaande woning 'Pioenroos'

Woningtype Pioenroos markeert het einde van de staat van Singels 2. De zonnige tuin is prachtig aan twee zijden aan het water gelegen en heeft een eigen vlonderterras. Via de naastgelegen voetgangersbrug bereikt u gemakkelijk de nieuwe parkzone.

Tot in de puntjes afgewerkt
Houdt u van ruimte en licht? Dan voelt u zich in type Pioenroos thuis. Zowel de begane grond als de verdiepingen zijn royaal van opzet en door de vele ramen komt het daglicht prettig binnen. Bovendien is alles tot in de puntjes afgewerkt. Van de behangklare kamers tot de luxe designkeuken en geheel van fraai sanitair en tegelwerk voorziene badkamer. De woning heeft een eigen, in hout uitgevoerde garage en twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
Diverse uitbreidingsmogelijkheden
Het fijne aan deze woning is dat ze vele uitbreidingsmogelijkheden biedt. Zo kunt u kiezen voor een kelder, een uitbouw aan de achterzijde en voor dakkapellen voor nog meer ruimte. Heeft u meer dan twee kinderen? Een hobby die veel ruimte in beslag neemt? Of werkt u aan huis? Dan biedt de tweede verdieping uitkomst. U kunt deze hoge verdieping geheel naar eigen wens indelen. Er is ruimte genoeg voor twee extra slaapkamers én een extra douche!

Pioenroos bouwnummer 81

- Woonoppervlakte type Pioenroos vanaf circa 185 m² GBO
- Kaveloppervlakte van circa 360 m²
- Lichte, ruime woonkamer
- Luxe keuken met Siemens-apparatuur
- Drie slaapkamers op eerste verdieping
- Luxe badkamer met ruimte voor bad, douche en dubbele wastafel
- Separaat tweede toilet op de eerste verdieping
- Vrij indeelbare, hoge tweede verdieping met ruimte voor twee (slaap-)kamers en een doucheruimte
- Uitbouw over alle woonlagen aan de zijgevel
- Hoog afwerkingsniveau
- Standaard vloerverwarming in de gehele woning, warmtepomp en zonnepanelen op het dak
- Houten garage
- Parkeren op eigen terrein
- Extra optiemogelijkheden, waaronder een uitbouw aan de achterzijde en een kelder

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Singels 2 Pioenroos in het project Hooghkamer Singels 2 Voorhout