Koopprijs

Van € 430.000 - € 450.000

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

145 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
135 m2 tot 195 m2
Woonkamer oppervlakte
25 m2
Inhoud
450 m3

Omschrijving

Woningtype Opaal
Opaal is een hele leuke woning. De woningen hebben op de begane grond een ruime entree, vrijhangend toilet met fontein, een tuingerichte woonkamer en een open woonkeuken aan de voorzijde van de woning.

Op de eerste verdieping is deze woning voorzien van 3 slaapkamers en een keurige badkamer met douche, 2e toilet en een wastafel met wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping is een grote open ruimte aanwezig die u zelf nog kan indelen. Er is wel een afgeschermde ruimte aanwezig met opstelplaats van de warmtepomp en de wasmachine.


Algemeen
Heembouw realiseert in twee fases 65 woningen op dit prachtige schateiland in een groene en waterrijke omgeving. De 34 woningen in fase 1 zijn allemaal succesvol verkocht, de tweede fase is volop in ontwikkeling en de verkoop wordt binnenkort verwacht. Dit zijn de 31 laatste koopwoningen in het gehele plan Westend.

Deze fase op het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Hier komen vergelijkbare woningen, zoals eerder ontworpen voor het Middeneiland en het Westereiland. Ze zijn enigszins aangepast en hebben hun eigen unieke wooneigenschappen. Van de royale woningtypes Smaragd en Saffier blijven de hoekwoningen hetzelfde, de tussenwoningen worden anders, omdat er nu een vrijstaande berging in de achtertuin komt die achterom bereikbaar is. Ook komen er weer 8 woningen van het duurzame type Opaal, waarvan er 4 woningen als Nul op de Meter(NOM) worden uitgevoerd, de tussenwoningen beschikken, net als de hoekwoningen, over een speelse uitbouw aan de voorzijde. Tevens komt het sprekende type Jade, zoals in fase 1, weer terug.

Aan deze bestaande woningtypen wordt een nieuw pareltje toegevoegd; de Topaas, een praktische eengezinswoning die in een aantal verschillende afmetingen, vanaf 96 m² tot 112 m², wordt uitgevoerd.

Hieronder ziet u een concept situatietekening van het Middeneiland, dan heeft u alvast een idee wat een gezellige buurt het gaat worden. De koopsommen zijn bovendien al vanaf € 250.000,- VON. Ziet u zich al woningen in een van deze fantastische woningen? Houd de nieuwsbrief dan in de gaten, mocht u zich nog niet hebben ingeschreven voor dit unieke project schrijft u zich dan nog in.

Deze woningen worden gebouwd conform de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze worden gasloos en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast beschikken de woningen standaard over een aantal PV panelen die voor de liefhebber eventueel uit te breiden zijn.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Opaal in het project Westend Middeneiland