Topaas, Bouwnummer 329

Koopprijs

€ 320.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

109 m2

Kaveloppervlak

97 m2

Omschrijving

De woning type Topaas is een nieuw type in het project Westend.
Deze woningen hebben een tuin op het zuiden en aan de voorzijde van de woning is er een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:
Entree met meterkast, vrijhangend toilet met fontein en trapopgang.
De woonkamer is tuingericht en voorzien van een grote raampartij met loopdeur naar de tuin.
De woonkamer is ca. 22 m² groot en voorzien van een trapkast.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken is niet inbegrepen in de koopsom en die kunt u dus helemaal zelf samenstellen bij de keukenleverancier die u zelf kiest.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 12, 9 en 6 m² groot.
De badkamer wordt betegeld tot aan het plafond en voorzien van een douchehoek met thermostaatkraan, wastafel en een 2e toilet.

2e Verdieping:
Grote open ruimte met mogelijkheid van een (slaap)kamer en een aparte stookruimte met opstelplaats van de warmtepomp en aansluitpunt voor de wasmachine en droger.Heembouw realiseert in twee fases 65 woningen op dit prachtige schateiland in een groene en waterrijke omgeving. De 34 woningen in fase 1 zijn allemaal succesvol verkocht, de tweede fase is volop in ontwikkeling en de verkoop wordt binnenkort verwacht. Dit zijn de 31 laatste koopwoningen in het gehele plan Westend.

Deze fase op het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Hier komen vergelijkbare woningen, zoals eerder ontworpen voor het Middeneiland en het Westereiland. Ze zijn enigszins aangepast en hebben hun eigen unieke wooneigenschappen. Van de royale woningtypes Smaragd en Saffier blijven de hoekwoningen hetzelfde, de tussenwoningen worden anders, omdat er nu een vrijstaande berging in de achtertuin komt die achterom bereikbaar is. Ook komen er weer 8 woningen van het duurzame type Opaal, waarvan er 4 woningen als Nul op de Meter(NOM) worden uitgevoerd, de tussenwoningen beschikken, net als de hoekwoningen, over een speelse uitbouw aan de voorzijde. Tevens komt het sprekende type Jade, zoals in fase 1, weer terug.

Aan deze bestaande woningtypen wordt een nieuw pareltje toegevoegd; de Topaas, een praktische eengezinswoning die in een aantal verschillende afmetingen, vanaf 96 m² tot 112 m², wordt uitgevoerd.

Hieronder ziet u een concept situatietekening van het Middeneiland, dan heeft u alvast een idee wat een gezellige buurt het gaat worden. De koopsommen zijn bovendien al vanaf € 250.000,- VON (Goedkope koop bnr 326 en 327 hieraan zijn bepaalde eisen verbonden om hiervoor in aanmerking te komen)
Ziet u zich al woningen in een van deze fantastische woningen? Houd de nieuwsbrief dan in de gaten, mocht u zich nog niet hebben ingeschreven voor dit unieke project schrijft u zich dan nog in.

Deze woningen worden gebouwd conform de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze worden gasloos en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast beschikken de woningen standaard over een aantal PV panelen die voor de liefhebber eventueel uit te breiden zijn.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 320.000 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
97 m2
Inhoud
320 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 bedrooms)
Overige voorzieningen
Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Garage
Openbaar parkeren met 1 spots

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Westend Middeneiland

Is een ontwikkeling van:

Heembouw

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Topaas in het project Westend Middeneiland