Opaal Nul op de Meter, Bouwnummer 309

Koopprijs

€ 440.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

145 m2

Kaveloppervlak

216 m2

Omschrijving

Woningtype Opaal
Opaal is een hele leuke woning. Wat deze woning extra bijzonder maakt is dat deze Nul-op-de-Meter is. Kort gezegd betekent dit dat de zonnepanelen op de woning energie opwekken voor de basisbehoefte aan energie in de woning. De woningen hebben op de begane grond een ruime entree, vrijhangend toilet met fontein, een tuingerichte woonkamer en een open woonkeuken aan de voorzijde van de woning.

Op de eerste verdieping is deze woning voorzien van 3 slaapkamers en een keurige badkamer met douche, 2e toilet en een wastafel met wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping is een grote open ruimte aanwezig die u zelf nog kan indelen. Er is wel een afgeschermde ruimte aanwezig met opstelplaats van de warmtepomp en de wasmachine.


Algemeen
Heembouw realiseert in twee fases 65 woningen op dit prachtige schateiland in een groene en waterrijke omgeving. De 34 woningen in fase 1 zijn allemaal succesvol verkocht, de tweede fase is volop in ontwikkeling en de verkoop wordt binnenkort verwacht. Dit zijn de 31 laatste koopwoningen in het gehele plan Westend.

Deze fase op het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Hier komen vergelijkbare woningen, zoals eerder ontworpen voor het Middeneiland en het Westereiland. Ze zijn enigszins aangepast en hebben hun eigen unieke wooneigenschappen. Van de royale woningtypes Smaragd en Saffier blijven de hoekwoningen hetzelfde, de tussenwoningen worden anders, omdat er nu een vrijstaande berging in de achtertuin komt die achterom bereikbaar is. Ook komen er weer 8 woningen van het duurzame type Opaal, waarvan er 4 woningen als Nul op de Meter(NOM) worden uitgevoerd, de tussenwoningen beschikken, net als de hoekwoningen, over een speelse uitbouw aan de voorzijde. Tevens komt het sprekende type Jade, zoals in fase 1, weer terug.

Aan deze bestaande woningtypen wordt een nieuw pareltje toegevoegd; de Topaas, een praktische eengezinswoning die in een aantal verschillende afmetingen, vanaf 96 m² tot 112 m², wordt uitgevoerd.

Hieronder ziet u een concept situatietekening van het Middeneiland, dan heeft u alvast een idee wat een gezellige buurt het gaat worden. De koopsommen zijn bovendien al vanaf € 250.000,- VON. Ziet u zich al woningen in een van deze fantastische woningen? Houd de nieuwsbrief dan in de gaten, mocht u zich nog niet hebben ingeschreven voor dit unieke project schrijft u zich dan nog in.

Deze woningen worden gebouwd conform de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze worden gasloos en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast beschikken de woningen standaard over een aantal PV panelen die voor de liefhebber eventueel uit te breiden zijn.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 440.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
216 m2
Inhoud
450 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 bedrooms)
Overige voorzieningen
Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Garage
Openbaar parkeren met 1 spots

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Westend Middeneiland

Is een ontwikkeling van:

Heembouw

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Opaal Nul op de Meter in het project Westend Middeneiland