Saffier, Bouwnummer 308

Koopprijs

€ 510.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

160 m2

Kaveloppervlak

234 m2

Omschrijving

Saffier
Tussen- en hoekwoningen

Het woningtype Saffier zijn er in 2 verschillende woonblokken. Zo is er een woonblok met tuinen op het noorden (bnr's 305 t/m 308) en een woonblok met tuinen op het zuiden (bnr 321 t/m 324). De hoekwoningen zijn voorzien van een een uitbouw in de zijgevel.

We nemen de indeling van de woningen met u door.
Entree met garderobenis, vrijhangend toilet met fontein, tuingerichte woonkamer van ca. 28 m² met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken wordt casco opgeleverd, zodat u dit zelf geheel naar eigen smaak kan regelen.
Onder de trap is een praktische trapkast aanwezig.

De hoekwoning met bouwnummer 308 en 322 hebben een zij uitbouw van ca. 12 m², waardoor er een royale leefruimte van ca. 40 m² ontstaat.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk ruim 16, 11 en 9 m². De badkamer wordt luxe afgewerkt met fraai tegelwerk en sanitair. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, wastafel met meubel en een 2e toilet. De badkamer biedt ruimte voor een ligbad, maar dit is een meerwerkoptie.

2e Verdieping:
De 2e verdieping is ingedeeld met een technische ruimte voorzien van een aansluitpunt voor de wasmachine en de droger, verder is er een grote open ruimte aanwezig, welke u naar eigen inzicht kan gebruiken/ inrichten.
In deze ruimte is een dakraam aanwezig.

De woningen zijn standaard voorzien van diverse duurzaamheidsopties als een bodemwarmtepomp, optimale isolatie, warmte terugwin systeem en zonnepanelen.

Algemeen:
Heembouw realiseert in twee fases 65 woningen op dit prachtige schateiland in een groene en waterrijke omgeving. De 34 woningen in fase 1 zijn allemaal succesvol verkocht, de tweede fase is volop in ontwikkeling en de verkoop wordt binnenkort verwacht. Dit zijn de 31 laatste koopwoningen in het gehele plan Westend.

Deze fase op het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Hier komen vergelijkbare woningen, zoals eerder ontworpen voor het Middeneiland en het Westereiland. Ze zijn enigszins aangepast en hebben hun eigen unieke wooneigenschappen. Van de royale woningtypes Smaragd en Saffier blijven de hoekwoningen hetzelfde, de tussenwoningen worden anders, omdat er nu een vrijstaande berging in de achtertuin komt die achterom bereikbaar is. Ook komen er weer 8 woningen van het duurzame type Opaal, waarvan er 4 woningen als Nul op de Meter(NOM) worden uitgevoerd, de tussenwoningen beschikken, net als de hoekwoningen, over een speelse uitbouw aan de voorzijde. Tevens komt het sprekende type Jade, zoals in fase 1, weer terug.

Aan deze bestaande woningtypen wordt een nieuw pareltje toegevoegd; de Topaas, een praktische eengezinswoning die in een aantal verschillende afmetingen, vanaf 96 m² tot 112 m², wordt uitgevoerd.

Hieronder ziet u een concept situatietekening van het Middeneiland, dan heeft u alvast een idee wat een gezellige buurt het gaat worden. De koopsommen zijn bovendien al vanaf € 250.000,- VON. Ziet u zich al woningen in een van deze fantastische woningen? Houd de nieuwsbrief dan in de gaten, mocht u zich nog niet hebben ingeschreven voor dit unieke project schrijft u zich dan nog in.

Deze woningen worden gebouwd conform de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze worden gasloos en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast beschikken de woningen standaard over een aantal PV panelen die voor de liefhebber eventueel uit te breiden zijn.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 510.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
160 m2
Perceeloppervlakte
234 m2
Inhoud
495 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 bedrooms)
Overige voorzieningen
Dakraam, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Garage
Openbaar parkeren met 1 spots

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Westend Middeneiland

Is een ontwikkeling van:

Heembouw

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Saffier in het project Westend Middeneiland