Westend Middeneiland, Roelofarendsveen

In verkoop

Momenteel zijn nagenoeg alle woningen verkocht. Er zijn nog 3 kansen beschikbaar! (Dit is namelijk de laatste fase!)

Westend Middeneiland

Deze woningen worden gebouwd conform de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze worden gasloos en voorzien van een warmtepomp!

Momenteel zijn nagenoeg alle woningen verkocht. Er zijn nog 2 kansen om te wonen in Westend. (Dit is namelijk de laatste fase!) Bij oplevering van de woning woont u in een nieuwe woonwijk die dan ook gelijk helemaal af is. Kijk op de projectwebsite of informeer bij de makelaar naar de nog beschikbare woningen.

Heembouw realiseert in 2 fases 65 woningen op dit prachtige schateiland in een groene en waterrijke omgeving. De 34 woningen in fase 1 zijn allemaal succesvol verkocht, de tweede fase is volop in ontwikkeling en de verkoop wordt binnenkort verwacht. Dit zijn de 31 laatste koopwoningen in het gehele plan Westend.

Deze fase op het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Hier komen vergelijkbare woningen, zoals eerder ontworpen voor het Middeneiland en het Westereiland. Ze zijn enigszins aangepast en hebben hun eigen unieke wooneigenschappen. Van de royale woningtypes Smaragd en Saffier blijven de hoekwoningen hetzelfde, de tussenwoningen worden anders, omdat er nu een vrijstaande berging in de achtertuin komt die achterom bereikbaar is. Ook komen er weer 8 woningen van het duurzame type Opaal, waarvan er 4 woningen als Nul op de Meter(NOM) worden uitgevoerd, de tussenwoningen beschikken, net als de hoekwoningen, over een speelse uitbouw aan de voorzijde. Tevens komt het sprekende type Jade, zoals in fase 1, weer terug.

Aan deze bestaande woningtypen wordt een nieuw pareltje toegevoegd; de Topaas, een praktische eengezinswoning die in een aantal verschillende afmetingen, vanaf 96 m² tot 112 m², wordt uitgevoerd.

Deze woningen worden gebouwd conform de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze worden gasloos en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast beschikken de woningen standaard over een aantal PV panelen die voor de liefhebber eventueel uit te breiden zijn.
Lees verder...

Nieuws over Westend Middeneiland

Laatste 2 bouwnummers | Westend Middeneiland, Roelofarendsveen

De belangstelling voor de laatste fase van het nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen is groot. Op het Middeneiland zijn nog slechts 2 bouwnummers beschikbaar. Wil jij nog kans maken op een woning in dit project? Wacht dan niet te lang!

Lees verder

Inschrijving Westend fase 3 sluit maandag 8 juni

Westend fase 3 telt 31 koopwoningen met een woonoppervlak variërend van 96 tot 166 m². Wil jij groen wonen midden in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht? Schrijf je dan in vóór maandag 8 juni 12:00 uur. 

Lees verder

Verkoop Westend fase 3 gestart!

In Roelofarendsveen wordt nieuwbouwproject Westend gerealiseerd. Vandaag is de online verkoop van de 31 woningen in fase 3 gestart. Bekijk hier verschillende redenen om te kiezen voor een woning in Westend.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Floraweg
259 m
Bushalte De Lasso
289 m
Bushalte Westeinde
365 m
Bushalte Hoi Shan
543 m
Bushalte Stationsstraat
608 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
IKC de Lei (Q3 2020)
3.83 km
OBS de Torenvalk
3.86 km
rkbs Ter Does
4.55 km
Chr. Basisschool de Schakel
4.59 km
KBS Aeresteijn
6.16 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Troefmarkt
570 m
Hema
643 m
Zeeman
720 m
Trekpleister
1.55 km
Dirk van den Broek
1.56 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kring-apotheek Waterryck
638 m
Kring Apotheek Alkemade
1.49 km
Mediq Apotheek Woubrugge
3.78 km
Dirx
7.32 km
De Mensen
7.32 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Westend Middeneiland

Is een ontwikkeling van:

Heembouw