Koopprijs

Van € 457.500 - € 559.500 vrij op naam

Aantal woningen

8 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

155 m2 tot 185 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
147 m2 tot 438 m2
Inhoud
470 m3 tot 600 m3

Omschrijving

In Westend ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met zeer energie zuinige woningen. Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.

In totaal zullen hier ca. 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Westereiland, Middeneiland en Oostereiland. In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaand, 2^1-kapwoningen en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.

De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

Roelofarendsveen!
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook bent u binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer.
Dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook is er in Westend een prachtig speelgebied waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Smaragd
Tussenwoning
Smaragd is een extra brede woning en heeft daardoor een woonkamer van maar liefst 6 meter breed. Deze woning wordt uitgevoerd met
een zwarte of rode dakpan, afhankelijk van het bouwnummer. De fraaie topgevel geeft extra ruimte en hoogte op de zolder. Aan de achterzijde
is een brede pui met openslaande deuren en een heerlijke veranda gerealiseerd. De zeer royale achtertuin ligt op het zuiden en grenst aan vaarwater. Aan de voorzijde is een handige inpandige berging opgenomen voor de fietsen, met een optionele binnendeur eventueel ook als bijkeuken te gebruiken.
De breedte van de woning is ook terug te zien in de ruime afmetingen van de slaapkamers. Op zolder is een vierde en vijfde slaapkamer aanwezig. Door
de topgevel ontstaat er door de hoogte een gezellige ruime slaapkamer aan de voorzijde.

Smaragd
Hoekwoning
De hoekwoning van Smaragd is met recht een juweel. De woonkamer is opzij uitgebouwd en heeft daardoor een breedte van 8,5 meter! In de tuin creëert de veranda een fijne plek. De heerlijk brede tuin geeft een ruime buitenbeleving en via de zijtuin is er makkelijk om de woning heen te lopen. De ruime
berging aan de voorzijde van de woning geeft veel comfort. Deze woning wordt uitgevoerd met een zwarte of rode dakpan, afhankelijk van het bouwnummer. Aan de achterzijde is een brede pui met openslaande deuren en een heerlijke veranda gerealiseerd. De zeer royale achtertuin ligt op het zuiden en grenst aan vaarwater.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopstukken


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: