Koopprijs

Van € 359.500 - € 385.000 vrij op naam

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

130 m2 tot 134 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
120 m2 tot 180 m2
Inhoud
390 m3 tot 405 m3

Omschrijving

In Westend ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met zeer energie zuinige woningen. Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.

In totaal zullen hier ca. 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Westereiland, Middeneiland en Oostereiland. In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaand, 2^1-kapwoningen en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.

De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

Roelofarendsveen!
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook bent u binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer.
Dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook is er in Westend een prachtig speelgebied waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Jade
Tussen- en hoekwoning
Jade heeft een speciaal plekje aan het groene hart van het Middeneiland. Vanaf het leuke bankje in de voorgevel kijk je fijn uit op het groen en geniet je
van het ochtendzonnetje. De tuinafscheiding aan de achterzijde is door de architect ontworpen en wordt vanuit de bouw gerealiseerd. Zo is ook de
achterzijde fraai afgewerkt met een houten poort, schutting en een raster met groen. De tussenwoning heeft door de topgevel standaard
een vierde slaapkamer. De linker hoekwoning met bouwnummer 131 beschikt over een zijraam in de woonkamer en in
slaapkamer 2. Daarnaast heeft deze woning aan de straatzijde een gemetselde tuinmuur met raster en groen, dat zorgt voor een luxe uitstraling.
De rechter hoekwoning met bouwnummer 134 is bijzonder door een mooie brede en royale tuin. Door de ruime zijtuin loop je makkelijk om de
woning heen.

Jade heeft een royale woonoppervlakte, drie slaapkamers en een comfortabele badkamer, geheel naar eigen smaak in te richten.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopstukken


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: