Amethist, Bouwnummer 123

Woonoppervlakte

107 m2

Omschrijving

De start verkoop is zaterdag 24 november a.s van 10.00 uur tot 13.00 uur. en vindt plaats in het restaurant Tussen Kaag en Braassem (Regenboogweg 102, 2376 BH Nieuwe Wetering).

In Westend ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met zeer energie zuinige woningen. Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.
In totaal zullen hier ca. 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Westereiland, Middeneiland en Oostereiland. In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaand, 2^1-kapwoningen en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.
De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

Roelofarendsveen!
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook bent u binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer.
Dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook is er in Westend een prachtig speelgebied waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Amethist
Tussenwoning en rechter hoekwoning
De Amethist kenmerkt zich met rode dakpannen en stijlvol donker metselwerk. Extra bijzonder is de veranda aan de voorzijde, waar het heerlijk
vertoeven is op het zuiden. De indeling is efficiënt en levert een ruimtelijke woonkamer en fijne keuken. Daarbij heeft de Amethist
drie slaapkamers en een handige zolder. De tuinafscheiding aan de achterzijde is door de architect ontworpen en wordt vanuit de bouw
gerealiseerd. De rechter hoekwoning met bouwnummer 125 beschikt over een zijraam in de woonkamer en in slaapkamer 3.

Amethist
Linker hoekwoning
De linker hoekwoning van de Amethist is prachtig gelegen aan het water. Extra bijzonder is de veranda aan de zijgevel met uitzicht over het water, waar het heerlijk vertoeven is op het Westen. Deze hoekwoning heeft standaard al een uitbouw aan de achtergevel met openslaande deuren. De zithoek wordt extra ruim en heeft uitzicht op de achtertuin en het water. Ook deze Amethist beschikt over drie slaapkamers en een handige zolder. De tuinafscheiding aan de achterzijde is door de
architect ontworpen en wordt vanuit de bouw gerealiseerd.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m2
Inhoud
330 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water
Zonnecollectoren

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Alphen a/d Rijn

Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

Is een ontwikkeling van:

Heembouw