Robijn, Bouwnummer 115

Woonoppervlakte

183 m2

Omschrijving

De prijs van deze woning is aangepast; een stenenberging naast de woning is toegevoegd welke eerst inpandig was waardoor de indeling op de begane grond ook is veranderd.

In Westend ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met zeer energie zuinige woningen. Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.

In totaal zullen hier ca. 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Westereiland, Middeneiland en Oostereiland. In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaand, 2^1-kapwoningen en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.

De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

Roelofarendsveen!
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook bent u binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer.
Dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook is er in Westend een prachtig speelgebied waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Robijn
Woningtype Robijn is oprecht een juweel te noemen. De ligging direct aan het vaarwater met een tuin op het zuiden is natuurlijk superieur. Aan de buitenkant valt meteen het rieten dak op wat de woning dat landelijke gevoel geeft. Het interieur maakt de verwachtingen volledig waar. Zoals de begane grond met de geweldige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en de ruime woonkeuken aan de voorzijde. Een hoekkeuken of toch een kookeiland? De mogelijkheden zijn zeer divers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en de uiterst luxueuze badkamer. De zolder is ruim en hoog en daar bevinden zich nog eens 2 royale slaapkamers.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Status
Onder optie

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Lessenaarsdak bedekt met Riet

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
183 m2
Inhoud
560 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Zonnecollectoren

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Alphen a/d Rijn

Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

Is een ontwikkeling van:

Heembouw