Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

Volledig verkocht

Verkocht

Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

34 Woningen, bestaande uit 6 verschillende woningtypes: 2^1-kapwoningen en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.

Momenteel zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Wilt u ook in de zomer van 2020 wonen in Westend? Informeer bij de makelaars naar de nog beschikbare woningen. De bouw is gestart!

In Westend ontstaat een uiterst duurzame wijk. Gasloos, met zeer energie zuinige woningen. Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.

In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaand, 2^1-kapwoningen (De prijs van de 2^1 kapwoning, type Robijn, is aangepast; een stenenberging naast de woning is toegevoegd welke eerst inpandig was waardoor de indeling op de begane grond ook is veranderd) en rijwoningen. In allerlei vormen, uitvoeringen en beleving.

Robijn
Woningtype Robijn is oprecht een juweel te noemen. De ligging direct aan het vaarwater met een tuin op het zuiden is natuurlijk superieur.
Aan de buitenkant valt meteen het rieten dak op wat de woning dat landelijke gevoel geeft. Het interieur maakt de verwachtingen volledig waar. Zoals de begane grond met de geweldige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en de ruime woonkeuken aan de voorzijde. Een hoekkeuken of toch een kookeiland? De mogelijkheden zijn zeer divers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en de uiterst luxueuze badkamer. De zolder is ruim en hoog en daar bevinden zich nog eens 2 royale slaapkamers.

Smaragd
Tussenwoning
Smaragd is een extra brede woning en heeft daardoor een woonkamer van maar liefst 6 meter breed. Deze woning wordt uitgevoerd met een zwarte of rode dakpan, afhankelijk van het bouwnummer. De fraaie topgevel geeft extra ruimte en hoogte op de zolder. Aan de achterzijde is een brede pui met openslaande deuren en een heerlijke veranda gerealiseerd. De zeer royale achtertuin ligt op het zuiden en grenst aan vaarwater. Aan de voorzijde is een handige inpandige berging opgenomen voor de fietsen, met een optionele binnendeur eventueel ook als bijkeuken te gebruiken.
De breedte van de woning is ook terug te zien in de ruime afmetingen van de slaapkamers. Op zolder is een vierde en vijfde slaapkamer aanwezig. Door de topgevel ontstaat er door de hoogte een gezellige ruime slaapkamer aan de voorzijde.

De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

Roelofarendsveen!
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook bent u binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer.
Dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook is er in Westend een prachtig speelgebied waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.
Lees verder...

Nieuws over Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

Laatste woning Wonen in Westend | Roelofarendsveen

Wil jij groen wonen midden in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht? In Wonen in Westend is nog slechts één woning beschikbaar (type Saffier, 144 m² woonoppervlak). De bouw start in Q1 2021 en de koopsom bedraagt € 400.000,- v.o.n.

Lees verder

Wakker worden met uitzicht op het water | Wonen in Westend, Roelofarendsveen

In de zomer van 2020 vanuit je achtertuin weg varen naar het Braassemermeer? Dat kan! Op het Middeneiland zijn nog 3 woningen beschikbaar. De oplevering staat gepland in het 2e kwartaal van 2020.

Lees verder

Bouw gestart | Westend fase 1, Roelofarendsveen

Afgelopen woensdag is de bouw van Westend fase 1 feestelijk gestart. In deze prachtige woonomgeving worden 34 woningen gerealiseerd. Op dit moment zijn er nog 3 woningen beschikbaar. De oplevering staat gepland in de zomer van 2020.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopstukken


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hoi Shan
308 m
Bushalte Noordeinde 4
325 m
Bushalte De Lasso
395 m
Bushalte Stationsstraat
396 m
Bushalte Floraweg
510 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
IKC de Lei (Q3 2020)
3.59 km
OBS de Torenvalk
3.62 km
Chr. Basisschool de Schakel
4.34 km
rkbs Ter Does
4.76 km
KBS Aeresteijn
5.84 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Troefmarkt
287 m
Hema
326 m
Zeeman
405 m
Trekpleister
1.27 km
Dirk van den Broek
1.27 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kring-apotheek Waterryck
332 m
Kring Apotheek Alkemade
1.24 km
Mediq Apotheek Woubrugge
3.73 km
Dirx
7.6 km
De Mensen
7.61 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Alphen a/d Rijn

Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

Is een ontwikkeling van:

Heembouw

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.