Koopprijs

Van € 450.000 - € 565.000 vrij op naam

Aantal woningen

11 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

160 m2 tot 185 m2
Woningstijl
Modern
Woningsoort
Geschakelde woning
Perceeloppervlakte
137 m2 tot 299 m2
Inhoud
480 m3 tot 560 m3
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Omschrijving

De bouwlocatie is gelegen tussen het Westeinde en de Braassemdreef. Fase II is gesitueerd op het Westereiland.

Het Westereiland kent straks 4 verschillende typen woningen. De typen Smaragd, Saffier en Robijn, kent u misschien al van de verkoop van fase I. Dit zijn de grote woningen met mooie percelen aan het water. Het woning type Opaal is een nieuw en verrassend ruim woningtype. Alle woningen op het Westereiland hebben een ligging aan het water met de mogelijkheid om een eigen boot aan te leggen in de achtertuin. Hoe mooi is dat om uit uw werk, direct de rust en ruimte op te zoeken (met de boot) op het Braasemermeer!

Eindeloos Roelofarendsveen
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad.

Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Ook qua openbaar vervoer. Op het strand uitwaaien kunt u binnen 20 minuten.

Maar dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook qua scholen is er een ruim aanbod. Nu we het toch over kinderen hebben: Westend is een machtig speelgebied en veilig.

Westereiland
Op het Westereiland liggen alle woningen aan vaarwater met toegang tot het Braassemermeer. Het eiland wordt ingericht als een eenrichtingsweg met openbaar parkeren in het binnenste deel van het eiland, omgeven door groen.
Nagenoeg alle hoekwoningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

Woningtype Saffier
De woningblokken van type Saffier hebben een architectuur, welke geïnspireerd is op een klassieke boerderij. Net als woningtype Smaragd is de Saffier een extra brede woning met een woonkamer van maar liefst 6 meter breed en bij de hoekwoningen is deze zelfs 8 meter breed. Aan de achterzijde is een brede pui met openslaande deuren aanwezig. De pergola geeft een bijzondere beleving en is te gebruiken om bijvoorbeeld een zoonescherm te plaatsen. De zeer royale achtertuin grenst aan vaarwater. Aan de voorzijde is een handige inpandige berging opgenomen voor de fietsen, met een optionele binnendeur (eventueel ook als bijkeuken te gebruiken).

De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 grote slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer met wastafel voorzien van o.a. een douche met thermostaatkraan, wastafel met een meubel en spiegel, 2e (vrijhangend) toilet en vloerverwarming.
De tweede verdieping is ruim en naast de aanwezigheid van de technische ruimte (met o.a. opstelplaats van de wasmachine) nog helemaal naar uw eigen wens in te richten.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopdocumentatie Westereiland


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Saffier in het project Westend - Westereiland - Roelofarendsveen