Opaal, Bouwnummer 230

Koopprijs

€ 455.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

145 m2

Omschrijving

De bouwlocatie is gelegen tussen het Westeinde en de Braassemdreef. Fase II is gesitueerd op het Westereiland.

Het Westereiland kent straks 4 verschillende typen woningen. De typen Smaragd, Saffier en Robijn, kent u misschien al van de verkoop van fase I. Dit zijn de grote woningen met mooie percelen aan het water. Het woning type Opaal is een nieuw en verrassend ruim woningtype. Alle woningen op het Westereiland hebben een ligging aan het water met de mogelijkheid om een eigen boot aan te leggen in de achtertuin. Hoe mooi is dat om uit uw werk, direct de rust en ruimte op te zoeken (met de boot) op het Braasemermeer!

Woningtype Opaal (Tussenwoning)
Opaal is een hele leuke woning. Wat deze woning extra bijzonder maakt is dat deze Nul-op-de-Meter is. Kort gezegd betekent dit dat de zonnepanelen op de woning energie opwekken voor de basisbehoefte aan energie in de woning. De woningen hebben op de begane grond een ruime entree, vrijhangend toilet met fontein, een tuingerichte woonkamer en een halfopen keuken aan de voorzijde van de woning.

Op de eerste verdieping is deze woning voorzien van 3 slaapkamers en een keurige badkamer met douche, 2e toilet en een wastafel met wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping is een grote open ruimte aanwezig die u zelf nog kan indelen. Er is wel een afgeschermde ruimte aanwezig met opstelplaats van de warmtepomp en de wasmachine.

Woningtype Opaal (Hoekwoning)
Dit woningtype onderscheid zich door een grotere beukmaat van de woning en de woonkeuken op de begane grond.

De overige indeling van de woning is hetzelfde als bij de tussenwoning.
De hoekwoningen hebben een vrijstaande houten berging achterin de tuin en een eigen parkeerplaats op eigen terrein (m.u.v. bouwnummer 230)

Eindeloos Roelofarendsveen
Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad.

Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Ook qua openbaar vervoer. Op het strand uitwaaien kunt u binnen 20 minuten.

Maar dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook qua scholen is er een ruim aanbod. Nu we het toch over kinderen hebben: Westend is een machtig speelgebied en veilig.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 455.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m2
Inhoud
435 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie en Aardwarmte
Warm water

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopdocumentatie Westereiland


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Alphen a/d Rijn

Van der Meer Adviesgroep

Roelofarendsveen

Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Opaal in het project Westend - Westereiland - Roelofarendsveen