Penthouses, Bouwnummer 1821

Koopprijs

€ 851.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

149 m2

Omschrijving

GALANT WONEN IN OCTAGON!
In het centrum van Leiden, tussen het station en de historische binnenstad, wordt Octagon gerealiseerd. In dit galante gebouw - Luxe, Stijlvol en Vriendelijk, bent u van harte welkom als nieuwe bewoner.

De toewijzing heeft plaatsgevonden en de eerste gesprekken zijn gestart!
Wilt u toch nog kans maken op één van de appartementen in dit plan?
NEEM EEN KIJKJE OP DE PROJECTWEBSITE EN SCHRIJF JE IN ALS RESERVEKANDIDAAT!

PRACHTIGE & DUURZAME APPARTEMENTEN OP EEN UNIEKE PLEK!
Octagon Leiden wordt gerealiseerd op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro aan de Stationsweg te Leiden. Octagon Leiden vormt daarmee een onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen.

Het doel van het nieuwe stationsgebied is om ook de historische binnenstad en het moderne Bio Science Park beter met elkaar te verbinden.
Daarmee wordt het een gebied “waar gisteren morgen ontmoet”.

Westtoren - Penthouses
Ruimte, ruimte en nog eens ruimte. In deze appartementen, allemaal gelegen op de bovenste verdieping van de Westtoren, heeft u voldoende woonoppervlakte tot uw beschikking! Elk vertrek in deze riante appartementen staat voor puur woongenot. Zo beleeft u aangename, gezellige momenten in de grote woonkeuken. En met twee buitenruimtes, elk aan een andere zijde van uw penthouse, geniet u optimaal van het uitzicht en spannende doorkijkjes vanaf deze unieke hoogte. Een zeer bijzondere ruimte is de master bedroom. Deze royale slaapkamer, met talloze indelings- en inrichtingsmogelijkheden, heeft een eigen balkon én een luxe badkamer en suite! Een tweede badkamer en nog twee slaapkamers maken uw woongenot in dit penthouse compleet. Heeft u één of meerdere auto’s? In de onderbouw van het complex heeft u twee eigen parkeerplaatsen. Uw berging bevindt zich eveneens in de onderbouw. Wat een comfort! Wat een droom!

Comfortabel genieten
Alles in Octagon is ingericht op je wooncomfort. Voor nu én voor straks. Zo worden alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, zonder gasaansluiting. De appartementen worden aangesloten op een centraal WKO-systeem. Samen met de vloerverwarming in de appartmenten betekent dit een duurzame manier van verwarmen en koelen van je appartement! Het duurzame aspect uit zich ook in de ruime hoeveelheid zonnepanelen die op de daken van beide woontorens liggen.

Op die manier wordt schone energie opgewekt voor de bewoners!

Westtoren - 23 riante appartementen
Ruimte, luxe en comfort. Dat is wat de 23 appartementen van Westtoren u te bieden hebben. U kunt kiezen uit verschillende drie- en vierkamerappartementen, waaronder drie schitterende penthouses. Woonoppervlakten lopen uiteen van circa 100 tot circa 150 vierkante meter. Door de grote raampartijen ervaart u in elk appartement een oase van licht. Ook is elk appartement hoogwaardig afgewerkt, met onder andere luxe sanitair en tegelwerk. En buiten uw appartement? Ook daar is het heerlijk toeven, op uw eigen royale terras of heerlijke balkons!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 851.000 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
8e woonlaag
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
149 m2
Inhoud
447 m3
Aantal woonlagen
8
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Octagon - West

Is een ontwikkeling van:

Synchroon