Koopprijs

Van € 770.690 - € 805.000

Aantal woningen

4 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

166 m2 tot 173 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Inhoud
675 m3 tot 708 m3

Omschrijving

Fase 2a – 39 koopwoningen
Nog enkele woningen beschikbaar!
Deze fase bestaat uit 39 woningen variërend van eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en verandawoningen. Kortom, voor ieder wat wils!

De bouw van de woningen is inmiddels gestart en er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar.
Dit betekend dat je na aankoop zeker bent dat je woning gebouwd wordt want je kunt gelijk door naar de notaris en het traject in om je woning (waar nog mogelijk) samen te stellen!

Vandaag kopen is volgend jaar wonen!

Interesse in één van de laatste woningen uit?
Wil jij ook nog wonen in fase 2a? De bouw is reeds gestart, dus bekijk snel of jouw ideale woning nog beschikbaar is.

Dit blokje van slechts 4 woningen is bijzonder omdat de diepe tuin op het noorden grenst aan het water van de vaart met daarachter een eiland vol groen. En het leuke is dat je vanuit de eetkeuken met openslaande dubbele deuren zo de tuin inloopt. De woonkamer van de middelste twee woningen heeft een gezellige erker aan de voorkant met een witte nokverfraaiing. Op de eerste verdieping zijn drie goede slaapkamers en een ruime badkamer met aparte wc. De tweede verdieping heeft een praktische technische ruimte waar ook de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden.

Voor de garage kan je je auto parkeren. De woningen zijn uitgevoerd in warm oranje en rood paarse baksteen en door de vele ramen in de zijgevel komt er lekker veel licht binnen.

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG).

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Twee-onder-een-kapwoningen XL in het project Westvaartpark Fase 2a

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.