Koopprijs

Van € 517.500 - € 665.000

Aantal woningen

9

Woonoppervlakte

127 m2 tot 138 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Inhoud
484 m3 tot 547 m3

Omschrijving

De bouw van de woningen is inmiddels gestart en er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar.
Dit betekent dat je na aankoop zeker bent dat je woning gebouwd wordt want je kunt gelijk door naar de notaris en het traject in om heerlijk te gaan wonen in 2024!

Op zoek naar een bijzondere woning? Waar binnen en buiten in elkaar overlopen? Dan is deze verandawoning echt de moeite waard eens goed te bekijken. Aan de zonnige voorzijde heeft dit huis een gezellige veranda. Je drinkt er 's middags een kopje thee of een borreltje met de buren. Door de dubbele openslaande deuren in de achtergevel verleng je de woonkamer richting de tuin. Op de verdieping drie slaapkamers met een grote badkamer met plek voor zowel een bad als douche en dubbele wastafel. De tweede wc is fijn apart. De zolderruimte is naar eigen smaak aan te passen. Nu meteen bij de bouw of later als de woonwensen veranderen.

De wit houten veranda is maar een van de vele details die deze woningen kenmerken. Zie je de karakteristieke overstek, de houten ornamentatie in de nok en de charmante profielen in het bovenraam?

Dit soort details passen bij de landelijke sfeer en geven een romantische uitstraling aan de woningen.

De verandawoningen die op beide hoeken liggen zijn net iets breder dan de buren.
Bouwnummer 89 heeft bovendien een speelse erker aan de zijkant.

De plattegronden van zowel de tussen- als de hoekwoningen zijn gelijk; een gezellige woonkeuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de tuinkant.

Op de verdieping drie slaapkamers, een badkamer en een aparte wc. De zolder is al praktisch ingedeeld met een aparte wasruimte en technische ruimte waarbij er met gemak nog twee slaapkamers gemaakt kunnen worden. Met recht een echt familiehuis!

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Verandawoning in het project Westvaartpark Fase 2a

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.