Havensuites, Alphen aan den Rijn

Binnenkort in verkoop

Gesitueerd aan de Rijnhaven vindt u straks uw droomwoning in een van de 43 luxe en royale appartementen en penthouses van De Havensuites!

Havensuites

  • Alphen aan den Rijn

De woningen beschikken over unieke buitenruimtes met een even zo mooie zonligging aan de Rijnhaven. Hier kunt u resideren op een van de mooiste plaatsen van Alphen aan den Rijn. De ligplaats voor uw sloep hebben wij reeds voor u gereserveerd!

Baronie Haven

Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

Het Project

Wonen in Baronie Haven, dat is resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, allen met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk voor de deur en de mogelijkheid van een ligplaats in de haven, maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Bij mooi weer vaart u op een dag met uw vrienden op en neer naar het Braassemermeer en de Kagerplassen of gaat u op vakantie met de boot vanuit uw appartement. Dat is toch echt genieten!

De Appartementen

Havensuites is een 10 verdiepingen tellend gebouw met 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses gelegen direct aan de Rijnhaven. Alle appartementen en penthouses beschikken over een fijne buitenruimte met ideale zonligging. De groottes van de appartementen lopen uiteen van 77 m² tot 179 m².

Prettig is dat u thuiskomt met de auto, parkeert in de afgesloten garage en vanuit de garage met de lift naar uw eigen appartement gaat.

Wonen in De Havensuites is comfort en duurzaamheid bij elkaar. Zo zijn de appartementen volledig voorzien van vloerverwarming, isolatie op een hoog niveau én nu er zonder gas gebouwd wordt krijgen de appartementen ook een warmte-koude installatie. Prettig voor in de zomer, want u krijgt dan ook een paar graden koeling in uw appartement.

Wij snappen dat u meer wilt weten. Bijvoorbeeld; wanneer start de verkoop, wat worden de verkoopprijzen en wanneer kunt u gaan wonen in De Havensuites. Er wordt met het bouwteam gewerkt aan een compleet plan en ook de vergunning(en) moeten verstrekt worden.

Geef ons een aantal maanden de tijd. Als u zich inschrijft voor meer informatie, dan zeggen wij u toe dat wij u informeren als wij nieuws hebben.

Wonen op een fantastisch mooie plek in Alphen aan den Rijn, dat doe je in: De Havensuites.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Nieuws over Havensuites

Eerste woningen Het Havenhuys opgeleverd in Baronie Haven

Eind april werden de eerste woningen van Baronie Haven in Alphen aan den Rijn opgeleverd aan hun nieuwe eigenaren. Een mooie mijlpaal!

Lees verder

Binnenkort in verkoop: Havensuites, Alphen aan den Rijn

Gelegen aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn, met uitzicht op het water en de boten, horeca en winkels, komt het nieuwbouwproject Havensuites. In dit 10 verdiepingen tellende gebouw komen 43 luxe en royale appartementen en penthouses. De verkoop start binnenkort.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Eikenlaan
114 m
Bushalte De Baronie
325 m
Bushalte Westerhove
363 m
Bushalte Zwembad "De Hoorn"
368 m
Bushalte Magazijnweg
553 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Fontein 1
1.6 km
De Verrekijker
1.83 km
OBS De Vroonhoeve
1.84 km
Het Vianova
1.85 km
De Wereldwijzer
1.87 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
204 m
Leenbakker
693 m
Zeeman
693 m
Gamma
938 m
Attent
952 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Apotheek
1.66 km
Mediq Apotheek Woubrugge
3.7 km
Kring-apotheek Hazerswoude
5.61 km
Kring-apotheek Waterryck
7.5 km
Rijnland Ziekenhuis
7.55 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Alphen a/d Rijn

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij

Alphen aan den Rijn

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Havensuites

Is een ontwikkeling van:

Green Real Estate

Loostad Vastgoedontwikkeling

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.